RVS roede

Een gordijnrails of gordijnroede van roestvast staal geeft uw woning een moderne touch en een klassieke uitstraling. Roestvast of roestvrij staal, beter bekend als RVS, is een zeer geschikt materiaal voor gordijnroeden of gordijnrails. Door de slijtvastheid heeft een RVS gordijnroede een zeer lange levensduur, waardoor u er na aankoop vrijwel geen omkijken meer naar heeft. De gordijnroede of gordijnrails is dus een duurzame investering waar u lang van kunt genieten.

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS

Los van de goede eigenschappen, heeft een RVS gordijnroede een stijlvolle uitstraling. Het is een tijdloze oplossing die al vele jaren toegepast wordt in de interieurwereld. Bij XXL Designroeden maken we gebruik van hoogwaardig roestvast staal voor de vervaardiging van onze gordijnroeden en gordijnrails. Daarnaast is ook een combinatie van deze twee, de zogenaamde railroede, leverbaar in RVS. Wanneer u hiervoor kiest, heeft u een ophangsysteem met de look van een roede en de functionaliteit van een rails. Zo kunt u nog steeds gebruik maken uw gordijnen met haakjes. Bekijk de mogelijkheden van onze roeden en railroeden

RVS roeden van XXL Designroeden

Wij bieden onze RVS gordijnroeden en gordijnrails aan in verschillende woonwinkels door heel Nederland. Bekijk onze wooninspiratie en zoek een showroom bij u in de buurt. Laat u adviseren door een gespecialiseerde adviseur over de vele mogelijkheden van XXL Designroeden. Naast roestvast staal heeft u bij XXL Designroeden keuze uit veel meer materialen. Zo is er voor iedere vraag een bijpassende oplossing, welke wij vervolgens voor u op maat maken.

Investeer dus in een toekomstbestendige oplossing voor een vaste prijs per meter met een RVS roede van XXL Designroeden. Uw RVS roeden houdt u netjes met de XXL RVS Cleaner; voor een ophangsysteem dat altijd blijft glanzen. Hiermee verwijdert u gemakkelijk vette vingers of overige vlekken.