Op maat gebogen roeden rail

Gebogen gordijnrails zijn dé uitkomst voor huizen met een nis, erker of ronde muren! Door een gordijnrail met bocht aan te schaffen zullen uw gordijnen gegarandeerd mooier hangen. Met de speciale roedenrail van XXL Designroeden zorgt u tevens direct voor een strakke uitstraling. Hiermee kunt u uw huidige gordijnen met haakjes gebruiken, maar wel de look van een roede creëren.

XXL Designroeden levert gordijnroeden en gordijnrails in diverse kleuren en materialen. Het gehele assortiment kan op maat en met bochten worden geleverd. Gordijnrails buigen laten u dus voor XXL doen!
 

Gordijnrails buigen

Gordijnrails buigen is een perfecte manier om ruimtes zoals erkers met verschillende hoeken optimaal te benutten. Ook bij vooruitstekende vensterbanken is er een retour bocht naar de muur om de inkijk van buiten af te schermen. Deze retourbocht kunnen wij in diverse graden in de gordijnrails buigen.

Wilt u uw gordijnrails buigen? Bij XXL Designroeden leveren wij gebogen gordijnrails voor een vaste prijs per meter!
 

Design gebogen gordijnrails voor de prijs van reguliere gordijnrails

Bij deze vele mogelijkheden voor maatwerk blijft het van groot belang dat het gordijn er soepel doorheen kan bewegen. Bij XXL designroeden bent u dan ook altijd verzekerd van uitstekend maatwerk en een vaste prijs per meter; ook bij gebogen gordijnrails!

Mocht u meer informatie willen over hoe XXL Designroeden gordijnrails buigen aanpakt, ga dan langs bij één van onze showrooms en vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze video!