Op maat gebogen roeden rail

Gebogen gordijnrails zijn dé uitkomst voor huizen met een nis, erker of ronde muren! Door gordijnrails op maat met bocht aan te schaffen zullen uw gordijnen gegarandeerd mooier hangen. Met de speciale roedenrail van XXL Designroeden zorgt u tevens direct voor een strakke uitstraling. Dit ophangsysteem combineert de beste aspecten van een gordijnroede en -rails, waarbij u uw huidige gordijnen met haakjes kunt blijven gebruiken maar wel de uitstraling van een roede heeft. Wij buigen alle ophangsystemen voor u op maat. Hierdoor is geen enkele bocht in een woning of kantoorpand te ingewikkeld. XXL biedt een oplossing voor iedere situatie.

XXL Designroeden levert gordijnroeden en gordijnrails in diverse kleuren en materialen. Het gehele assortiment kan op maat en met bochten worden geleverd. We zijn experts op het gebied van gordijnrails buigen, maar voor rechte roeden bent u bij ons ook aan het juiste adres! Vakmanschap staat namelijk bij ons centraal, zelfs wanneer u niet met ingewikkelde woonsituaties zit.

Gordijnrails buigen bij XXL Designroeden

Door gordijnrails op maat te buigen kunt u ruimtes zoals erkers en verschillende hoeken optimaal benutten. Ook bij vooruitstekende vensterbanken is er een retour bocht naar de muur mogelijk om de inkijk van buiten af te schermen. Deze retourbocht kunnen wij in diverse graden in de gordijnrails buigen.

Wilt u uw gordijnrails op maat laten buigen? Bij XXL Designroeden leveren wij gebogen gordijnrails voor een vaste prijs per meter! Zo heeft u al snel maatwerk voor de prijs van gewoon.

Design gordijnrails voor de prijs van gewoon

Bij deze vele mogelijkheden voor maatwerk blijft het van groot belang dat het gordijn soepel kan bewegen. Bij XXL designroeden bent u dan ook altijd verzekerd van uitstekend maatwerk en een vaste prijs per meter; ook bij gebogen gordijnrails op maat! Onze dealers kunnen u tevens adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

Mocht u meer informatie willen over hoe XXL Designroeden gordijnrails buigen aanpakt, ga dan langs bij één van onze showrooms en vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze video!