05October
Plaatsing gebogen roederailPlafondplaatsing roede gebogenGebogen roeden plaatsing

Weer een geslaagd project!

Afgelopen week hebben wij weer klant blij mogen maken met een prachtige op maat gemaakte roederail. Met een mooie donkere RAL-kleur en een slimme plafondplaatsing hangen deze gordijnen op z'n mooist!

Doordat de woonkamer van dit huis een aantal hoeken heeft, was het gebruik van een gebogen roederail de ideale oplossing. Hierdoor kunnen de gordijnen over de gehele ruimte aan één stuk door worden gebruikt, wat een rustige uitstraling aan de kamer geeft.
 

Gebogen roederail

Een gebogen roederail zorgt niet alleen voor een rustige uitstraling, maar geeft uw woonkamer ook gelijk de finishing touch. Zoals de naam al doet verraden biedt een roederail namelijk de looks van een roede, maar de functie van een gordijnrail. Hierdoor kan u eventuele oude gordijnen met haakjes eenvoudig aan het systeem bevestigen. Op deze manier kunt u wel de luxe uitstraling van een roede gebruiken terwijl u geen nieuwe gordijnen hoeft aan te schaffen. Ideaal dus!
 

Heeft u ook een dergelijk project en zou u hier ook graag gebogen roederails voor willen gebruiken? Zoek dan direct een showroom bij u in de buurt.

 

Recent Posts