20June
Gordijnroeden

Voordelen van gordijnroeden

Wanneer u gaat verhuizen of verbouwen moet u vaak een keuze maken voor een gordijnsysteem. De ouderwetse gordijnrails worden eraf gehaald en een nieuw en moderner systeem komt hiervoor in de plaats. Maar waar kiest u dan voor? In dit blog vindt u alle voordelen van het plaatsen van gordijnroeden.


Een luxe uitstraling

Met een roede geeft u met de kleinste details direct een bepaalde sfeer in uw huis. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een gordijnroede van RVS creeërt u direct een luxe uitstraling. Daarnaast kunnen alle gordijnroeden van XXL gemaakt worden in alle RAL-kleuren, waardoor u ook direct een leuke sfeer creeërt in onder andere kinderkamers.

In combinatie met de gordijnstof van uw keuze kan u met een gordijnroede zelf de sfeer bepalen. Zo kan u onder andere kiezen voor wand- of plafondplaatsing en diverse afwerkingen aan de uiteinden. Bij een verkooppunt van XXL Designroeden kunt u hierover ook altijd een passend advies krijgen, zodat u de mooiste combinatie voor uw (woon)kamer kunt creëren.

 

Ideaal voor ronde muren

Ronde muren geven een huis natuurlijk een unieke en karakteristieke uitstraling, maar het ophangen van gordijnen kan hierbij een crime zijn. Met een gebogen roede hangen uw gordijnen op z'n mooist! Bij XXL Designroeden maken wij alle gordijnroeden voor u op maat - zonder meerprijs! Hiermee bent u altijd verzekerd van het mooiste resultaat.


Met gordijnroeden creeërt u dus een luxe en unieke sfeer. Kies de roede die bij uw huis past en geniet van het resultaat! Heeft u nog hulp nodig bij uw keuze? Kom dan langs in één van de verkooppunten van XXL Designroeden.

Recent Posts