04September
Woonwinkel Schijndel

Dealer van de maand: Woonwinkel Schijndel

Woonwinkel Exclusief Wonen in Schijndel is al sinds 1980 een waar begrip in de omgeving. Met diverse collecties biedt deze winkel de mooiste meubelen en accessoires voor iedere portemonnee. Daarnaast beschikken ze over een eigen ontwerpstudio, waardoor zij u uitermate goed kunnen helpen met een totaaladvies voor uw interieur.
 

Creëer een totaalplaatje

Mede door de ontwerpstudio van Woonwinkel Schijndel bent u hier aan het juiste adres om het perfecte totaalplaatje voor uw woning te creëren en tevens te verwezenlijken. Hierbij zijn ook gordijnrails- of roedes een essentieel onderdeel. Dit weten de interieuradviseurs van Woonwinkel Schijndel ook maar al te goed, waardoor zij u met XXL Designroeden altijd een perfecte oplossing kunnen bieden. Of het dus gaat om een gordijnrails voor ronde muren of een roede over de gehele breedte van de serre; met de producten van XXL Designroeden gecombineerd met de mooiste gordijnen maakt u uw woning compleet!
 

Woonwinkel Exclusief Wonen is te vinden aan de Boschweg 80 in Schijndel. U kunt hier van maandag t/m zaterdag terecht voor de nodige inspiratie en een bijpassend interieuradvies.

 

Recent Posts