01October
roseleur interieurmode.jpg

Dealer van de maand: Roseleur Interieurmode

Voor raamdecoratie, prachtige vloeren en accessoires bent u bij Roseleur Interieurmode in Haarlem aan het juiste adres. Met bijna 45 jaar aan ervaring en een luxe assortiment aan A-merken en tevens een eigen huismerk kunt u bij deze interieurzaak met iedere portemonnee terecht voor de mooiste interieuritems.

Specialist in gordijnen

Bij Roseleur Interieurmode kunt u terecht voor diverse soorten raamdecoratie en vloeren. Wanneer u de showroom aan de Doelstraat in Haarlem ook binnenloopt ziet u direct dat u bij een expert in deze twee onderdelen bent.

De deskundige interieur adviseurs geven u graag een passend advies over uw nieuwe raamdecoratie. Heeft u de juiste stof gevonden? Vraag dan naar de mogelijkheden voor gordijnroeden en/of roederails! De producten van XXL Designroeden worden al jarenlang besteld en verkocht bij Roseleur Interieurmode, waardoor u altijd verzekerd bent van een goed advies.

Roseleur Interieurmode is op maandag geopend van 13.00 t/m 17.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 t/m 17.00 uur. Bent u benieuwd naar het volledige assortiment van deze interieurzaak? Loop dan eens binnen voor een passend advies of neem een kijkje op de website!

 

Recent Posts