03January
noordman vloer- & raambekleding1514973057_715372870.jpg

Dealer van de Maand: Noordman Vloer- & Raambekleding

Wanneer u advies nodig heeft over vloer- en raambekleding in Hattem, dan weet u dat u bij Noordman Vloer- & Raambekleding aan het juiste adres bent. U kunt hier terecht voor verschillende oplossingen voor vloeren, raambekleding en onderhoud. Van shutters tot jaloezieën en van vinyl vloeren tot laminaat; bij Noordman is het allemaal te vinden in een grote showroom van maar liefst 1500 vierkante meter. Met hun expertise en grote assortiment is het dan ook niet gek dat ze meewerken aan allerlei projecten en evenementen. Kom snel eens langs bij Noordman en laat u inspireren.

Een echte raambekleding specialist

Bij Noordman Vloer- & Raambekleding kunt u urenlang genieten van de mooiste woonideeën en ruim voldoende inspiratie opdoen voor uw interieur. Als vloeren en raambekleding specialist hebben zij uiteraard ook producten van XXL Designroeden in hun showroom staan. De experts van Noordman adviseren u maar al te graag over de mogelijkheden van onze roeden, railroeden of gordijnrails voor uw woonsituatie. Of u nu zit met een lastige bocht of wilt kiezen voor een RVS roede; met de expertise van Noordman en de op maat gemaakte producten van XXL, weet u dat u goed zit. Combineer nu uw gordijnen met het hoogwaardige hang- en sluitwerk van XXL Designroeden voor de kroon op uw woning.

Noordman Vloer- & Raambekleding is te vinden in Hattem op industrieterrein “De Netelhort” 14. Zij heten u graag welkom en hebben de koffie voor u klaar staan.

Recent Posts