03April
dealer van de maand april - mobiel interieur.PNG

Dealer van de Maand: Mobiel Interieur

8.000 m2 modern wonen & design: daarvoor ga je naar Mobiel Interieur. Deze in Andijk gevestigde interieurspecialist heeft een ruim assortiment met verschillende producten; van banken, stoelen en tafels tot vloeren, kasten en overige interieur accessoires. Het familiebedrijf heeft al bijna 100 jaar ervaring in de branche en het team bestaat uit elf enthousiaste professionals. Met een hoop enthousiasme en inspiratie helpt Mobiel Interieur jou bij het zoeken naar een nieuwe inrichting. Ze zijn op de hoogte van alle laatste trends en hebben een voorliefde voor de kwaliteit van Dutch Design. Aarzel dus niet langer en laat u inspireren bij Mobiel Interieur in Andijk!

Echte Nederlandse kwaliteit

Bij Mobiel Interieur is een groot scala aan merken te vinden, waar zeker een match tussen zit met wat u zoekt. Met een liefde voor Dutch Design, kan XXL Designroeden natuurlijk niet ontbreken. Een kwalitatief ophangsysteem is namelijk doorslaggevend voor de look en feel van uw woning. In de grote showroom in Andijk staan de specialisten van Mobiel Interieur voor u klaar om te adviseren over de mogelijkheden van onze gordijnroeden, railroeden en gordijnrails. Zelfs wanneer u te kampen heeft met een vervelende bocht of een andere lastige raamsituatie, bieden de producten van XXL Designroeden de uitkomst. Mobiel Interieur weet hier alles van. Op de site vindt u al een greep uit de collectie.

Mobiel Interieur is te vinden in Andijk aan de Dijkweg 50, postcode 1619 HC. U kunt gratis parkeren voor de deur en de showroom is tevens rolstoeltoegankelijk. Zij zien u graag tegemoet en ontvangen u met een heerlijke kop koffie.

Recent Posts