01March
floorever - dealer van de maand foto.jpg

Dealer van de Maand: Floorever

Floorever is een onbetwiste expert op het gebied van vloer- en raamdecoratie. Met vestigingen in Kampen en Zwolle, en meer in ontwikkeling, kunt u bij deze specialist terecht voor een ruim assortiment aan vloeren, gordijnen, inbetweens en meer. In Kampen kunt u zelfs terecht voor uw bedden! Floorever weet alles over de laatste trends op interieurgebied. Uw raamdecoratie hangt af van de ruimte en het raam waar het voor moet komen te hangen en Floorever weet hier raad mee. U selecteert uw raamdecoratie namelijk niet alleen voor decoratie, maar u moet ook nadenken over de isolerende werking, de akoestiek en de lichtdoorlatendheid. Iedere situatie is anders en zij weten hoe belangrijk de juiste keuze is. Floorever adviseert u graag, zodat u gordijnen vindt die perfect bij uw wensen passen.

Op maat gemaakte ophangsystemen

Het kiezen van de juiste raamdecoratie houdt niet op bij het selecteren van mooie gordijnen. Floorever kan u uitstekend adviseren over de beste ophangsystemen, zodat uw gordijnen mooi hangen. Floorever kiest alleen voor de meest kwalitatieve producten en heeft daarom ook XXL Designroeden in het assortiment. De uitstraling van uw gordijnen komen namelijk pas echt tot hun recht als deze ook mooi opgehangen kunnen worden. Floorever bekijkt graag uw raamsituatie en adviseert u over de juiste stijl, de bevestigingsmogelijkheden en de ruime keuze in kleuren. Wist u namelijk dat onze producten in alle RAL-kleuren leverbaar zijn? Uw gekozen samenstelling maken wij vervolgens op maat, zodat deze perfect bij uw huis passen. Zelfs met de meest complexe maten weten wij raad; natuurlijk voor een vaste prijs per meter. Laat u adviseren over de mogelijkheden van XXL door de experts van Floorever!

Floorever is te vinden in Zwolle op Wipstrikkerallee 35 en in Kampen aan de Ambachtsstraat 29. Parkeren kan op beide locaties gemakkelijk voor de deur. Ga snel eens langs en laat u inspireren!

Recent Posts