24November
Damme interieur

Samen met de woninginrichter of interieuradviseur klanten voorzien van schitterende raamdecoratie, wat op een professionele manier wordt geplaatst, dat is onze doelstelling. XXL Designroeden zijn verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken. De komende maanden zullen we enkele showrooms onder de aandacht brengen. 

Damme Interieur

Damme interieur heeft al meer dan 90 jaar ervaring met interieur. In 1924 zijn ze begonnen in Rotterdam onder de naam Toorenburg & Damme. Na het einde van de Tweede Wereldoorlog ging Damme uiteindelijk alleen verder met de winkels en groeide het uit tot de zaak die het hedendaags is, een zaak die gespecialiseerd is in luxe interieurs met een groot assortiment, waaronder kwaliteits gordijnrails van XXL Designroeden.

Kwaliteits-Gordijnrails

De gordijnrails van XXL Designroeden zijn van uitermate hoge kwaliteit en zijn aan te passen aan uw persoonlijke wensen. De gordijnrails zijn verkrijgbaar vele verschillende kleuren, van goudkleurig tot zwart en zelfs verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren, zo weet u zeker dat de gordijnrails in uw design passen!

Locaties

Damme Interieur is te vinden in Rotterdam en Oud-Beijerland. Kijk op de website voor meer informatie.

Recent Posts